Dobrodošli na našu stranicu karijera.

Pridružite nam se i budite i Vi dio uspješne hrvatske priče.

O nama

Pevex je brzorastuća kompanija koja broji preko 2.000 zaposlenika i trenutno se nalazimo u više od 20 gradova u Hrvatskoj. 

Društveno smo odgovorna kompanija osjetljiva na potrebe naših zaposlenika, ali i naše društvene zajednice. Dosljedni smo, izvrsni smo u tome što radimo, preuzimamo odgovornost i etični smo. 

Promičemo transparentnost, raznolikost i jednako postupanje.

U Pevexu vas očekuje sjajna atmosfera i brojne mogućnosti napredovanja u brzorastućoj i uspješnoj hrvatskoj kompaniji.

Ako ste spremni biti dio uspješne hrvatske priče i član sjajnog Pevex tima, pošaljite nam Vašu prijavu.

Mi ulažemo u Vas jer Vi brinete o našim kupcima.


Ponuda poslova


Pogodnosti

Edukacija i usavršavanje
Sistematski pregledi
Sustavno uhodavanje u posao
Božićnica, uskrsnica, regres
Potpora za novorođenče
Dar djetetu
Napredovanje i razvoj
Sustavi stimulacije i nagrađivanja
Jubilarne nagrade
Nagrade za inovacije i unapređenje procesa

Posloprimci

U Pevexu karijeru možete razvijati u različitim poslovnim područjima poput maloprodaje, veleprodaje, nabave, logistike, informatike, centralne nabave, strateškog razvoja i unapređenja procesa, korporativne sigurnosti, računovodstva i financija, kontrolinga, interne revizije, prava, ljudskih potencijala, marketinga i korporativnih komunikacija, ekspanzije, izgradnje i održavanja te ugostiteljstva. Ako imate znanja i vještine koje tražimo i uz to ste motivirani, volite izazove, nalazite rješenja, proizvodite ideje, vedra ste duha i vrijednih ruku, prava ste osoba za nas.

Pripravnici 

Za pripravnike nudimo pripravnički ugovor na godinu dana ili kraće prema potrebi, strukturirani pripravnički plan u okviru kojeg ćete upoznati sve organizacijske jedinice, steći uvid u poslovanje i organizaciju uspješne i brzorastuće, dinamične kompanije te dobiti dodatnu vrijednost od naših stručnih kolega koji će vas voditi i podržavati kroz vaše pripravništvo dijeleći s vama svoje znanje i vještine. Onima najboljima među vama može se pružiti mogućnost nastavka karijere u Pevexu.


Studenti

Surađujemo s različitim studentskim udrugama i fakultetima te rado sudjelujemo u projektima i događanjima koja organizirate u okviru vaših obrazovnih institucija. Svjesni smo vaših potreba i važnosti stjecanja prvi radnih iskustava koja će vas učiniti konkurentnijima na tržištu rada.

Studentska praksa 

Broj mjesta za studentsku praksu je ograničen i ovisi o trenutnim potrebama i mogućnostima pojedinih organizacijskih jedinica. Selekcijski proces za studente sastoji se od kratkog razgovora u kojem želimo ispitati motivaciju za obavljanje stručne prakse.

Ispomoć 

Mi trebamo ispomoć, a vi želite zaraditi za uzbudljivo putovanje, obnoviti garderobu, kupiti knjige ili jednostavno steći radno iskustvo? Pratite naše oglase na stranicama vašeg studentskog centra i javite nam se kada nađete studentski posao koji vam odgovara!Ako tražite priliku za praksu prijavite se putem poveznice.


Učenici

Pevex nije samo trgovina, mi želimo biti i mjesto za učenje na kojem će se obrazovati i razvijati nove generacije stručnjaka u području trgovine. Učeničkoj praksi pristupamo s punom pažnjom i odgovornošću i kod nas možete stjecati praktična znanja na programima Vrt i sport, Dom i dizajn, Građevina i boje, Kućanski uređaji, Keramika i sanitarije, Elektronika i Željeznarija. Svim našim praktikantima dodjeljujemo mentora koji uz svoje stručno vodstvo približava kako teorija funkcionira u praksi. Na taj način učenici dobivaju uvid u procese koji se odvijaju u prodajnom centru – od dolaska robe, njezinog smještanja na police do izdavanja iste.

Praktičnu nastavu omogućujemo po redovnom programu i po dualnom modelu. Drago nam je da smo jedan od poslodavaca koji podržava učenje temeljeno na radu u okviru Eksperimentalne provedbe strukovnog kurikuluma za stjecanje kvalifikacije prodavač. Posebno pozdravljamo ovaj model jer učenicima omogućuje veći udio prakse u toku obrazovanja i bolju pripremu za tržište rada.

Učenici kakve želimo na praksi su vrijedni, motivirani, željni stjecanja novih znanja, s naglašenim interesom za trgovinu. Učenicima svih godina isplaćujemo satnicu koja je viša od zakonski propisane. Selekcijski proces za učenike sastoji se od kratkog razgovora u kojem želimo ispitati motivaciju za obavljanje stručne prakse.Ako tražite priliku za praksu prijavite se putem poveznice.


Iskustva naših zaposlenika, studenata i učenika


Novosti


Pitanja i odgovori

Za sva dodatna pitanja o selekcijskom postupku pogledajte našu rubriku "Vi pitate, mi odgovaramo".


Pravila zaštite osobnih podataka objavljena su na poveznici.