Dobrodošli na našu stranicu karijera!

Pridružite nam se i budite i Vi dio uspješne hrvatske priče

O nama

Pevex je brzorastuća kompanija s više od 2000 zaposlenika i trenutno se nalazimo u više od 20 gradova u Hrvatskoj. 

Društveno smo odgovorna kompanija osjetljiva na potrebe naših zaposlenika, ali i naše društvene zajednice. Dosljedni smo, izvrsni smo u tome što radimo, preuzimamo odgovornost i etični smo. 

Promičemo transparentnost, raznolikost i jednako postupanje.

U Pevexu vas očekuje sjajna atmosfera i brojne mogućnosti napredovanja u brzorastućoj i uspješnoj hrvatskoj kompaniji.

Ako ste spremni biti dio uspješne hrvatske priče i član sjajnog Pevex tima, pošaljite nam vašu prijavu.

Mi ulažemo u Vas jer Vi brinete o našim kupcima.

Aktualni natječaji

Pogodnosti

Sustavno uhodavanje u posao

Nagrade za inovacije

Potpora za novorođenče

Edukacija i usavršavanje

Sustavi stimulacije i nagrađivanja

Dar djetetu

Napredovanje i razvoj

Jubilarne nagrade

Božićnica, uskrsnica, regres

Sistematski pregledi

Karijera u Pevexu

U Pevexu karijeru možete razvijati u različitim poslovnim područjima poput maloprodaje, veleprodaje, nabave, logistike, informatike, strateškog razvoja , korporativne sigurnosti, računovodstva i financija, kontrolinga, interne revizije, prava, ljudskih potencijala, marketinga i korporativnih komunikacija, ekspanzije, izgradnje i održavanja te ugostiteljstva. Ako imate znanja i vještine koje tražimo i uz to ste motivirani, volite izazove, nalazite rješenja, proizvodite ideje, vedra ste duha i vrijednih ruku, prava ste osoba za nas.

PRIPRAVNICIMA nudimo pripravnički ugovor i strukturirani pripravnički plan u okviru kojeg ćete upoznati organizacijske jedinice, steći uvid u poslovanje i organizaciju uspješne i brzorastuće, dinamične kompanije. Dodatnu vrijednost pružaju stručne kolege koji će vas voditi i podržavati kroz pripravništvo dijeleći svoja znanja i vještine. Najboljima među vama može se pružiti mogućnost nastavka karijere u Pevexu.

Studenti

Surađujemo s različitim studentskim udrugama i fakultetima te rado sudjelujemo u projektima i događanjima koja organizirate u okviru vaših obrazovnih institucija. Svjesni smo vaših potreba i važnosti stjecanja prvi radnih iskustava koja će vas učiniti konkurentnijima na tržištu rada.

Broj mjesta za STUDENTSKU PRAKSU je ograničen i ovisi o trenutnim potrebama i mogućnostima pojedinih organizacijskih jedinica. Selekcijski proces za studente sastoji se od kratkog razgovora u kojem želimo ispitati motivaciju za obavljanje stručne prakse. Ako tražite priliku za praksu prijavite se putem poveznice.

Mi trebamo ISPOMOĆ, a vi želite dodatno zaraditi ili steći radno iskustvo? Pratite naše oglase na stranicama vašeg studentskog centra i javite nam se kada nađete studentski posao koji vam odgovara! 

Učenici

Pevex nije samo trgovina, mi želimo biti i mjesto za učenje na kojem će se obrazovati i razvijati nove generacije stručnjaka u području trgovine. Učeničkoj praksi pristupamo s punom pažnjom i odgovornošću i kod nas možete stjecati praktična znanja na programima Vrt i sport, Dom i dizajn, Građevina i boje, Kućanski uređaji, Keramika i sanitarije, Elektronika i Željeznarija. Svim našim praktikantima dodjeljujemo mentora koji uz svoje stručno vodstvo približava kako teorija funkcionira u praksi. Na taj način učenici dobivaju uvid u procese koji se odvijaju u prodajnom centru – od dolaska robe, njezinog smještanja na police do izdavanja iste.

Praktičnu nastavu omogućujemo po redovnom programu i po dualnom modelu. Drago nam je da smo jedan od poslodavaca koji podržava učenje temeljeno na radu u okviru Eksperimentalne provedbe strukovnog kurikuluma za stjecanje kvalifikacije prodavač. Posebno pozdravljamo ovaj model jer učenicima omogućuje veći udio prakse u toku obrazovanja i bolju pripremu za tržište rada.

Učenici kakve želimo na praksi su vrijedni, motivirani, željni stjecanja novih znanja, s naglašenim interesom za trgovinu. Učenicima svih godina isplaćujemo satnicu koja je viša od zakonski propisane. Selekcijski proces za učenike sastoji se od kratkog razgovora u kojem želimo ispitati motivaciju za obavljanje stručne prakse. Ako tražite priliku za praksu prijavite se putem poveznice.

Iskustva naših zaposlenika, studenata i učenika

“U Pevexu vlada ugodna atmosfera u kojoj sam stekla dodatno iskustvo i znanje koje će mi koristiti u daljnjoj karijeri. Kao najbolji dio cjelokupnog iskustva izdvojila bih to što sam dobila uvid u cjelokupno poslovanje, stekla radne navike, a sva ona teorijska znanja stečena na fakultetu mogla sam vidjeti kako funkcioniraju u praksi.”

Ivana Gložinić

Studentska praksa - Sektor informatike

“Nakon što sam napunio 65 godina života i otišao u mirovinu odlučio sam nastaviti dalje raditi u Pevexu na pola radnog vremena. Mnogi ljudi su me pitali zašto? Svima kažem da se ovdje osjećam dobro i smatram Pevex drugim domom. Ovdje radim, zarađujem i doprinosim tvrtki te su mi tu prijatelji i što je najbitnije, stalno idemo zajedno naprijed.”

Edi Borča

Trgovac-blagajnik

“Nakon dvogodišnjeg traženja posla u struci, sasvim slučajno sam se prijavio na natječaj za posao u Pevexu. Tada je to bio prvi prodajni centar u Koprivnici i prvi ugovor sam potpisao 1.1.1998. na radno mjesto trgovca na odjelu alata. U narednih nekoliko godina Pevex je proširio svoj asortiman i povećao se broj zaposlenika, a ja sam postao voditelj prodajnog centra Koprivnica. Riječ je o poslu koji nosi puno izazova, zahtijeva mnogo rada i truda, ali mogu reći da ga radim s užitkom. I na kraju, mnogi me pitaju zašto nisam promijenio posao, zar mi nije dosadio, a ja svima odgovaram: ne, taj posao me ispunjava - on je dio mene.”

Dražen Kuštelega

Voditelj prodajnog centra

“Počela sam raditi u Pevexu 2008. godine. Prošla sam s kompanijom uspone i padove, ali sam i dalje ostala raditi jer volim posao blagajnice, a rad s ljudima je kao stvoren za mene. Pošteno radno vrijeme, primjerena plaća, briga o našem zdravlju i dolazak s guštom na posao. Drago mi je što me često znaju pitati za mišljenje kako bi se nešto napravilo. To čovjeku puno znači i samim time mi se iskazuje povjerenje.”

Biljana Uzel

Trgovac-blagajnik

“Kao prvo pravo radno iskustvo i susret s poslovnim svijetom, Pevex se pokazao kao kvalitetna firma za to. Od profesionalnog pristupa prilikom razgovora za posao, definiranog plana i programa prakse do pristupačnosti djelatnika. Sam rad u Sektoru nabave na programu Vrt i sport pružio mi je nova znanja i iskustva iz područja ekonomije, ali i agronomije. Nakon kratkog vremena stekla sam sigurnost prilikom samostalnog razmišljanja i obavljanja različitih zadataka vezanih za nabavu. Oduševljena sam s povjerenjem svojih mentora te s cijenjenjem moga mišljenja oko određenih problema s kojima se posao susreće. ”

Anica Ivčić

Studentska praksa - Sektor nabave (program Vrt i sport)

“Oduševilo me što je praksa prilagođena mojim studentskim obvezama i što je plaćena. Iskustvo koje sam stekao mi je neprocjenjivo i siguran sam da će mi biti od velike pomoći prilikom ulaska na tržište rada. Već s prvim korakom u firmu shvatio sam da Pevex njeguje međuljudske odnose, dočekat će vas genijalna atmosfera, baš onakva kakvu želi svaki mladi čovjek koji počinje graditi svoju karijeru. Već prvog dana prakse dobio sam mentora koji mi je uručio i objasnio unaprijed sastavljen plan i program prakse. Iskustvo je neprocjenjivo i siguran sam da će vam biti od velike pomoći kada diplomirate i izađete na tržište rada.”

Davor Smoljan

Studentska praksa - Sektor ljudskih potencijala

“Super je kada je osoba zadovoljna s poslom koji radi, mi smo jedna od rijetkih firmi koja je opstala i čiji su radnici zadovoljni s plaćama. Volim svoj posao jer je radna okolina za poželjeti i rad s kupcima svaki dan donosi nešto novo.”

Lidija Simonović

Trgovac-blagajnik

“Uvijek je važno obaviti posao, no meni osobno je važno dati i dodatni doprinos - to me ispunjava. Sredina u kojoj radim je prijateljska, imamo dobru komunikaciju, poštujemo se međusobno, fleksibilni smo i odlično surađujemo. Tvrtka Pevex kao odgovoran poslodavac nam omogućava i dodatno obrazovanje za vid posla koji nam je potreban. Tvrtka nas i dodatno motivira prigodnim nagradama, bonusima, stimulacijama, ali i svojom brigom za našu djecu koja nisu zaboravljena niti jedan Božić. Hvalevrijedne donacije i pomoći zaposlenima, članovima obitelji i mnogobrojna sponzorstva su vrlo lijepe odlike tvrtke u kojoj radim. Posebno sam ponosna što sam dio ovog tima jer znam da svi zajedno činimo jednu odličnu, jedinstvenu i uspješnu kompaniju. ”

Tamara Konjević

Stručni suradnik financija

“U Pevexu radim od 2002. godine, tj. od svoje osamnaeste na odjelu Keramika i sanitarije. Počeo sam kao trgovac dok danas vršim dužnost voditelja programa Keramika i sanitarije. Puno toga se događalo i promijenilo u ovih 17 godina u Pevexu, ali srećom u zadnje vrijeme stvari se mijenjaju na puno bolje u odnosu na prijašnje stanje i iskreno se nadam da će tako i ostati.”

Elvis Gregar

Voditelj programa

“Što mogu reći osim da sam u prvih 6 mjeseci iznimno zadovoljan. Prvi dan sam dobio srdačnu i najbolju dobrodošlicu do sada, krenuvši od plana uhodavanja do uredskog materijala koji me čekao na radnom stolu te ljubaznosti kolega. Zadovoljstvo mi je biti dio tima iz razloga što je apsolutno svaki odjel, odnosno svaki djelatnik spreman pomoći i surađivati. Mišljenja sam da u Pevecu mogu uvelike nadograditi svoje znanje i steći nova iskustva, što je i najbitnije. Veliki plus su stalne edukacije i radionice namijenjene djelatnicima (npr. Excel, engleski jezik). Odjel u kojem sam trenutno mogu samo pohvaliti, spremnost kolega na pomoć i suradnju je uvijek prisutna. Napomenuo bih da je moj mentor odličan te mislim da od njega mogu steći puno znanja i iskustva, naravno uz moj trud. ”

Filip Velicki

Asistent u nabavi

Pevex tim

Pevex volontiraWings for life - Pevex runnig team 2019.jpgPevex timKošarkaški tim PevexPevex proljetni partyPevex running teamDarivanje krviPevex running team - B2BChristmas teamČačićiPevex running team

Novosti

Loading...

Pitanja i odgovori

Za sva dodatna pitanja o selekcijskom postupku pogledajte našu rubriku "Vi pitate, mi odgovaramo".

Pravila zaštite osobnih podataka objavljena su na poveznici.