Raketa do ljeta

Pripreme za ljeto su počele pa tako i mi u Pevex-u krećemo s dočekom toplijeg vremena. U mjesecu travnju želimo motivirati sve naše kupce i zaposlenike da putuju na posao, u dućan ili kod punice biciklom, pješice ili bilo kojim drugim alternativnim prijevozom. Zato smo i započeli inicijativu #RaketaDoLjeta. Od vas očekujemo da se krećete, trčite, plivate, penjete se, skačete i sagorijevate kalorije.

Kako bismo vas motivirali, imat ćemo jako puno aktivnosti tijekom travnja, a za početak naš će dvojac Domac i Zoki, jedan dan na posao putovati biciklom. To i ne bi bilo toliko čudno da njih dvoje ne putuju iz Bjelovara u Zagreb. Planirani datum putovanja je 7. travnja, ujedno Svjetski dan zdravlja. Ruta koju će odvoziti iznosi cca 70 do 80 kilometara. Pratite naše društvene mreže kako biste vidjeli hoće li dečki uspjeti u svojem naumu, obzirom da niti jedan niti drugi nisu vrsni sportaši. Očekujemo puno upaljenih mišića, smijeha i zanimljivih iskustava.

Update: Zbog loših vremenskih uvjeta pothvat je odgođen na 8. travnja. Nadamo se puno ljepšem vremenu. :)

Facebook Instagram TikTok


Događanja

6.4.2021

Početak natjecanja - "Skupljaj kalorije"

8.4.2021

Biciklom na posao "BJ - ZG"

16.4.2021.

Zdravi obrok za sve

18.4.2021.

Pohod na Medvednicu. Za info javite se na una.lecic@pevex.hr.

22.4.2021

Dan planeta zemlje - uzgoji cvijet

25.4.2021.

Pohod na Medvednicu. Za info javite se na una.lecic@pevex.hr.

29.4.2021

Vježbanje s Danijelom (live)

Biciklom na posao

Pothvat stoljeća

Svjetski dan zdravlja obilježava se 7. travnja i upravo zbog toga Zoki i Domac odlučili su na posao ići biciklom, iz Bjelovara za Zagreb. Na društvenim mrežama moći ćete ih pratiti uživo, a osim promocije biciklističke sezone, bicikli s kojima dolaze, bit će podijeljeni. Nadamo se da će ih vrijeme poslužiti :) Uredski posao i manjak fizičke aktivnosti može negativno utjecati na zdravlje i raspoloženje. Zato su tu dečki da vas svojim „pothvatom stoljeća“ potaknu da se i vi u „zelenom“ mjesecu travnju pokrenete i postanete #RaketaDoLjeta.

Update: Zbog loših vremenskih uvjeta pothvat je odgođen na 8. travnja. Nadamo se puno ljepšem vremenu. :)


Skupljaj kalorije - natjecanje Pevex tima

Od 6.4.2021. krećemo sa internim natjecanjem svih naših kolega u Upravi Bjelovar i Zagreb. O čemu se točno radi? 

Tokom mjeseca travnja pratit ćemo sve koji žele sudjelovati u potrošnji kalorija. Od vas očekujemo da izađete van i da trčite, vozite bicikl, šetate psa i naravno trošite te kalorije. Kako bi mogli pratiti tko troši najviše kalorije morat ćemo se poslužiti našim pametnim mobitelima.

Kako bi sudjelovali u natjecanju potrebno će biti instalirati aplikaciju MapMyRun. Na svoj email ćete dobiti pozivnicu za prijavom na aplikaciju a upute kako se prijaviti i kako je koristiti možete pronaći na poveznici.

Kako bi se vaš rezultat zabilježio potrebno je kod svake aktivnosti upaliti aplikaciju i imati mobitel uz sebe. 

Šaljite nam i svoje slike kako trošite kalorije na ljudski.potencijali@pevex.hr kako bismo vas promovirali na našoj stranici.

Sretno svima!


Trenutni poredak natjecatelja

Trenutni poredak:

  1. Ivica 8033 kcal
  2. Zoran 6544 kcal 
  3. Domagoj 5109 kcal 
  4. Una 4558 kcal 
  5. Bruno 4518 kcal 
  6. Verche 2538 kcal 
  7. Denis 2525 kcal 
  8. Igor 2224 kcal 
  9. Maja 1955 kcal 
  10. Tamara 1854 kcal 


Napomena: Lista se ažurira radnim danom u 9:00 sati


Izjave Pevex tima

svoje izjave šaljite na ljudski.potencijali@pevex.hr