Dobrodošli na našu stranicu karijera.

Pridružite nam se i budite i Vi dio uspješne hrvatske priče.

O nama

Ako ste spremni biti dio uspješne hrvatske priče i član sjajnog Pevex tima, pošaljite nam Vašu prijavu.

Uvijek smo u potrazi za motiviranim zaposlenicima različitih profila koji su spremni uložiti trud i znanje u ostvarenje naše misije i vizije te postizanje iznimnih rezultata.

  • Društveno smo odgovorna kompanija osjetljiva na potrebe naših zaposlenika, ali i naše društvene zajednice. 
  • Dosljedni smo, izvrsni smo u tome što radimo, preuzimamo odgovornost, etični smo. 
  • Promičemo transparentnost, raznolikost i jednako postupanje. 

U Pevexu vas očekuje sjajna atmosfera i brojne mogućnosti napredovanja u brzorastućoj i uspješnoj hrvatskoj kompaniji.

Mi ulažemo u Vas jer Vi brinete o našim kupcima.


Pogodnosti

Kontinuirano radimo na poboljšanju radnih uvjeta za svoje zaposlenike

Edukacija i usavršavanje
Sistematski pregledi
Sustavno uhodavanje u posao
Božićnica, uskrsnica, regres
Potpora za novorođenče
Dar djetetu
Napredovanje i razvoj
Sustavi stimulacije i nagrađivanja
Jubilarne nagrade
Plaćeni troškovi prijevoza
Nagrade za inovacije i unapređenje procesa

Ponuda poslova

Ako u ponudi naših trenutnih natječaja pronađete poziciju na kojoj biste voljeli raditi te imate potrebno znanje i iskustvo, očekujemo Vašu prijavu!


Posloprimci

U Pevexu karijeru možete razvijati u različitim poslovnim područjima poput maloprodaje, veleprodaje, nabave, logistike, informatike, centralne nabave, strateškog razvoja i unapređenja procesa, korporativne sigurnosti, računovodstva i financija, kontrolinga, interne revizije, prava, ljudskih potencijala, marketinga i korporativnih komunikacija, ekspanzije, izgradnje i održavanja te ugostiteljstva.
Ako imate znanja i vještine koje tražimo i uz to ste motivirani, volite izazove, nalazite rješenja, proizvodite ideje, vedra ste duha i vrijednih ruku, prava ste osoba za nas.

Pripravnici 
Za pripravnike nudimo pripravnički ugovor na godinu dana ili kraće prema potrebi, strukturirani pripravnički plan u okviru kojeg ćete upoznati sve organizacijske jedinice, steći uvid u poslovanje i organizaciju uspješne i brzorastuće, dinamične kompanije te dobiti dodatnu vrijednost od naših stručnih kolega koji će vas voditi i podržavati kroz vaše pripravništvo dijeleći s vama svoje znanje i vještine. Onima najboljima među vama može se pružiti mogućnost nastavka karijere u Pevexu.

Broj pripravničkih mjesta je ograničen i ovisi o trenutnim potrebama i mogućnostima pojedinih organizacijskih jedinica. Pripravnici prolaze kroz redoviti selekcijski proces kao i ostali posloprimci.

Studenti


Surađujemo s različitim studentskim udrugama i fakultetima te rado sudjelujemo u projektima i događanjima koja organizirate u okviru vaših obrazovnih institucija. Svjesni smo vaših potreba i važnosti stjecanja prvi radnih iskustava koja će vas učiniti konkurentnijima na tržištu rada.
Studentska praksa 

Broj mjesta za studentsku praksu je ograničen i ovisi o trenutnim potrebama i mogućnostima pojedinih organizacijskih jedinica. Selekcijski proces za studente sastoji se od kratkog razgovora u kojem želimo ispitati motivaciju za obavljanje stručne prakse.Ispomoć 

Mi trebamo ispomoć, a vi želite zaraditi za uzbudljivo putovanje, obnoviti garderobu, kupiti knjige ili jednostavno steći radno iskustvo? Pratite naše oglase na stranicama vašeg studentskog centra i javite nam se kada nađete studentski posao koji vam odgovara!

Ako tražite priliku za praksu prijavite se putem poveznice.

Učenici

Pevex nije samo trgovina, mi želimo biti i mjesto za učenje na kojem će se obrazovati i razvijati nove generacije stručnjaka u području trgovine. Učeničkoj praksi pristupamo s punom pažnjom i odgovornošću i kod nas možete stjecati praktična znanja na programima Vrt i sport, Dom i dizajn, Građevina i boje, Kućanski uređaji, Keramika i sanitarije, Elektronika i Željeznarija. Svim našim praktikantima dodjeljujemo mentora koji uz svoje stručno vodstvo približava kako teorija funkcionira u praksi. Na taj način učenici dobivaju uvid u procese koji se odvijaju u prodajnom centru – od dolaska robe, njezinog smještanja na police do izdavanja iste.

Praktičnu nastavu omogućujemo po redovnom programu i po dualnom modelu. Drago nam je da smo jedan od poslodavaca koji podržava učenje temeljeno na radu u okviru Eksperimentalne provedbe strukovnog kurikuluma za stjecanje kvalifikacije prodavač. Posebno pozdravljamo ovaj model jer učenicima omogućuje veći udio prakse u toku obrazovanja i bolju pripremu za tržište rada.

Učenici kakve želimo na praksi su vrijedni, motivirani, željni stjecanja novih znanja, s naglašenim interesom za trgovinu. Učenicima svih godina isplaćujemo satnicu koja je viša od zakonski propisane. Selekcijski proces za učenike sastoji se od kratkog razgovora u kojem želimo ispitati motivaciju za obavljanje stručne prakse.Ako tražite priliku za praksu prijavite se putem poveznice.

Iskustva naših zaposlenika, studenata i učenika


Novosti


Priznanja

Kontinuirano radimo na poboljšanju radnih uvjeta za svoje zaposlenike

Croatia's Best Employer Brand Awards 2019
Najbolji employer brand retail sektor
MojPosao
Najbolje HR prakse 2018
eSTUDENT
Prijatelj studenata 2018
AHK Kroatien
Uzorna tvrtka za stručnu praksu 2018

Pitanja i odgovori

Za sva dodatna pitanja o selekcijskom postupku pogledajte našu rubriku "Vi pitate, mi odgovaramo".


Pravila zaštite osobnih podataka objavljena su na poveznici.


Lokacije

Pronađite Vaš najbliži PEVEX prodajni centar