Novosti

Raketa do ljeta

U mjesecu travnju za sve vas smo pripremili izazov "Raketa do ljeta". Tijekom travnja želimo da svi vi, koji ste u mogućnosti, putujete na posao, idete do dućana ili do punice pješice, biciklom ili bilo kojim drugim alternativnim mogućnostima. 

Ono što želimo od vas je da iskoristite proljetno vrijeme koje nam dolazi i da se krećete.

Kako bi vas motivirali, naše kolege Domagoj i Zoran će na međunarodni dan zdravlja putovati biciklima na posao. Jedini izazov u tome naumu je što žive u Bjelovaru, a rade u Zagrebu. 

Cca 80 kilometara bi trebao biti izazov za kolege te se nadamo da će uspješno doći na željeno odredište. 

Više detalja o samom izazovu možete pratiti na poveznici.

Predstavljanje zaposlenika

U našoj kompaniji radi jako zanimljivih kolegica i kolega. U ovom dijelu predstavljat ćemo neke od naših kolega koji to žele. Ako i vi želite predstaviti svoju priču ili imate nekoga koga bi preporučili da ga ubacimo na naše stranice slobodno nam se javite na ljudske.potencijale@pevex.hr.

Kolegica Ivana iz SamoFino Sesvete je hrabro stala pred naše kamere. 

Više detalja možete pronaći na poveznici


Sretan Uskrs!

U našoj akciji "Uskrs u Pevex-u" prikupili smo jako puno zanimljivih radova naših najmlađih. Još jednom želimo zahvaliti svima bakama, mamama, djedovima i tatama na dostavljenim crtežima.

Također vidimo da se nazire i nekoliko novih Pabla Picassa i Fridi Kahlo. :)

Uživajte u radovima!

Dan žena

Za dan žena 2021. kolege iz maloprodaje i stručnih službi su odlučili čestitati svim ženama ovaj poseban dan na svoj osebujan način. Uživajte u videu.